Om mig

Hej alla där ute och hemskt välkomna hit till min lilla blogg. Jag heter Marie och jag skriver om det som intresserar mig – i stort sett allt om underhållningsbranschen. Jag följer allt från nyheter om kändisar och filmer jag gillar till mode och allt annat som är relaterat till glam och underhållning.

På dagen jobbar jag och sliter som alla andra men jag lever för att skriva i min blogg, därför är det lite gott och blandat om allt möjligt jag älskar! Jag jobbar alltså själv inte inom branschen utan det är mera ett intresse för mig, vilket många säkerligen kan relatera till! Det är ju inte mycket som är bättre än att kunna varva ner med en bra film med din favoritkändis för att koppla av och glömma allt om jobb och vardagsslitet. Jag gillar också att skriva (så klart) så på den här sajten kan du hitta artiklar jag skriver om nya filmer som snart kommer ut eller vilka modehus som jag gillar bäst.

Gillar du också kläder och underhållning? Då har du hittat rätt. Det är precis vad den här bloggen handlar om, att skapa lite glamor och spänning i vardagen.

Jag är inte rädd för att uttrycka mina åsikter så därför skiriver jag ungefär som jag tänker och delar med mig om vad jag tycker och tänker. Om det är något du vill läsa om eller veta mer om är det bara att skriva så dyker det kanske upp vid ett senare tillfälle. Jag gillar även att testa nya saker så om jag hittat något spännande skriver jag om det för att dela med mig så att ni också kan testa. Enligt mig handlar livet helt enkelt om att testa nya saker så att man utvecklas som person. Lär känna så många nya människor du kan och prova nya kläder, stilar, filmer, vad som helst! Du måste ge nya saker en chans för att kunna se om det är något för dig eller inte.

Vi har säkerligen alla erfarenhet av att komma över något som man inte vet så mycket om men så fort man provar det är det bland det bästa man vet. När jag var yngre (jag är hela 30 år gammal nu) tyckte jag att allt om mode och stil var meningslöst och ytligt men nu för tiden älskar jag att spendera tid på att planera vad jag har på mig. Inte varje dag, det varierar helt klart med mitt humör men ibland är det ett perfekt sätt att glömma vardagen och som sagt skapa lite glamor.

Läs vidare för att få inspiration om hur du kan göra samma sak och omvandla en annars trist vardag till något mycket mer skoj än så. Även om det bara handlar om att hitta något snyggt till helgen eller hitta ett kul spel till mobben så att bussresan hem är lite mindre trist. Det finns ingen anledning att låta en dag alls gå till spillo, det viktigaste är att njuta av alla dagar på något sätt även om det bara är för kortare stunder. Du förtjänar det. Det gäller så klart att hålla lite kolla på ens budget dock, tyvärr kan man inte spendera allt man vill på nya skor eller bara stanna hemma och kolla nya program på TV:n.

Hoppas att du gillar att läsa det jag skriver lika mycket som jag älskar att skriva det! Jag skriver endast om det jag verkligen gillar så jag hoppas att det märks. Vi ses!